Zouk Techniques

Gå ud over basis og lær nogle mere øvede teknikker!

Dette er et letøvet/øvet hold, der passer til dansere, der har taget Brasiliansk Zouk undervisning i mindst 6 måneder. På dette hold gennemgår vi hver gang en specifik teknik som vi bruger i Zouk, og du lærer at implementere teknikken ikke bare i en enkelt bevægelse, men i hele din dans Det kan fx. være drejeteknik, teknik til body rolls, head movement, cambrés, footwork, connection, musikalitet, og styling.

Alle deltagere på Zouk Techniques holdet anbefales varmt også at deltage i Fundamentals holdet lige inden, kl. 20-21. Dette vil sikre din udvikling som danser; basis er den vigtigste del af din dans, og du skal fortsætte med at træne dine grundtrin og bevægelser! De kan købes som pakke under pakkeløsninger.

Med os får du renere, bedre teknik med blødt føring og følgning og en anatomisk korrekt teknik. Vi arbejder med principper for body leading og biomechanics for at sørge for, at du ikke kun lærer nye bevægelser, men at kvaliteten af ​​din dans forbedres. Alle aldre og baggrunde er velkomne. Højst 12 førere og 12 følgere pr. hold.

  • Tilmelding med eller uden partner
  • Tag indendørs sko på, som du har det godt i (ingen gummi såle)
  • Kl. 21-22 om onsdagen med start d. 6. februar på Showagent Studios
  • Undervisningssprog er engelsk, men vi oversætter gerne til dansk hvis det ønskes
  • Kun 12 pladser til førere og 12 pladser til følgere – først til mølle, så skynd dig at få din plads på holdet!
  • Drop-in altid muligt

Tid

Onsdag
21:00 - 22:00

Mere info

Adresse
Studio 4, ShowAgent Studios, Bogholder alle 40
Undervisere
Juanma & Caroline
Niveau
Letøvet/Øvet
Pris
350 kr/måneden