Zouk Performance Hold

Går du også med drømme om at stå på scenen?

På dette hold arbejder vi med en lukket gruppe, så en audition er nødvendig for at deltage. Audition foregår den første gang i sæsonen, 8. september 2019. Auditionen vil være baseret på dit nuværende niveau og på din motivation og evner til at arbejde sammen som en gruppe. Du behøver ikke tidligere erfaring med at stå på scenen, og du behøver heller ikke en partner for at deltage. Vi vil lære dig alt det, du har brug til showet, for under kurset.

Ved at deltage i Performance Teamet forpligter du dig til at arbejde hårdt, gøre dit bedste og komme til alle Performance Team træninger. I tilfælde at, at du allerede ved at du ikke kan komme til én eller flere af træningerne, eller bliver syg på en af træningsdagene, kan du stadig deltage ved at deltage på supplerende træninger. Dette aftales løbende og er ikke inkluderet i prisen.

Datoer
Træningsdatoer:
Søndage kl. 16-18
September: 8. & 16.
Oktober: 6. & 27.
November: 10.
December: 1.

Bekræftede performance datoer:
Lørdag 30. november (Zonen for dans & bevægelse sæsonafslutning)

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken dansestil er forestillingen?
Forestillingen kan klassificeres som et Zouk-show, ved hjælp af teknik og elementer fra moderne dans, hip hop og akrobatik. Du behøver ikke at kende alle disse for at deltage, vi vil lære dig alt, hvad du behøver at kunne.

Skal jeg optræde for at deltage i Performance Team?
Performance er et krav denne sæson. Tjek gerne at du kan deltage på de datoer som allerede er fastlagt for performance.

Når du er godkendt betaler du 1.000 kr for sæsonen. Der forekommer også ekstra træninger efter behov og udgifter til kostume (ikke inkluderet i prisen).

  • Tilmelding med eller uden partner
  • Tag indendørs dansesko på i dansesalen
  • Undervisningssprog er engelsk, men vi oversætter gerne til dansk hvis det ønskes
  • Kun 6 pladser til førere og 6 pladser til følgere
  • Du er først garanteret en plads efter audition