Performance Team

Går du også med drømme om at stå på scenen?

På dette hold arbejder vi med en lukket gruppe, så en audition er nødvendig for at deltage. Til auditionen den 5. februar 2019 kl 20-22. Auditionen vil ikke være baseret på dit nuværende niveau, men på din motivation og evner til at arbejde sammen som en gruppe. Du behøver ikke tidligere erfaring med at stå på scenen, og du behøver heller ikke en partner for at deltage. Vi vil lære dig alt det, du har brug til showet, for under kurset.

Ved at deltage i Performance Teame’et forpligter du dig til at arbejde hårdt, gøre dit bedste og komme til alle Performance Team træninger. Du skal også deltage i de to Bachata-klasser før træningen (kl. 18-19 Bachata Fundamentals og kl. 19-20 Bachata Techniques) og mindst ét andet SOLO DANS HOLD i løbet af ugen. Det er inkluderet i prisen. Du kan tage en (eller flere) af følgende:

  • Body Awareness, mandag 19-20
  • Moderne dans, mandage 20-21
  • Ladies Class, torsdag 18-19

Hvis du ikke kan deltage i nogle af ​​disse solodansklasser, kan du søge om kompensation for dette kriterium ved at tage en solodansklasse på en anden skole. Vi giver gerne råd og vejledning, for at finde en løsning, der virker for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken dansestil er forestillingen?
Forestillingen kan klassificeres som et Bachata-show, ved hjælp af teknik og elementer fra Zouk, moderne dans, hip hop og akrobatik. Du behøver ikke at kende alle disse for at deltage, vi vil lære dig alt, hvad du behøver at kunne.

Hvorfor skal jeg også tage andre klasser for at deltage?
Vi vil have, at du bliver den allerbedste danser, du kan blive på kort tid. Derfor skal du gå til dans minimum to gange om ugen, og du skal ikke kun arbejde på dine partnerdansevner, men også på din egen krop og presentation. Dette vil sikre det høje niveau af showet.

Jeg er ikke en meget erfaren danser, men jeg er meget motiveret. Må jeg være med?
Ja! Din motivation er nøglen. Tøv ikke med at tilmelde dig auditionen.

Jeg er en avanceret danser, vil koreografien være for let for mig?
Absolut ikke! Vi arbejder med dig fra hvor du er på audition dagen og sætter niveauet op derfra. Hvis du allerede har meget erfaring, vil vi bruge dette til at udfordre dig endnu mere.

Skal jeg lave shows for at deltage i Performance Team?
Performance er ikke et krav, men i så fald skal du skal have en partner, der også har fravalgt at performe. Hvis du ikke performer, vil du ikke blive sat ind i koreografien. Du vil lære bevægelserne og træne med alle andre, men når vi øver koreografien, vil du kun træne det med din partner, adskilt fra den gruppe, der skal performe. Dette er for at sikre, at den gruppe, der skal performe, får chancen for at træne med de folk, som de rent faktisk danser med til showet.

Hvornår er forestillingen?
Vi lavet showet flere gange. Der vil være to forestillinger den 1. juni, en om eftermiddagen og en om natten for at fejre slutningen af ​​denne sæson. Vi arbejder i øjeblikket på at skabe endnu flere muligheder, for eksempel på større festivaler.

Er der aldersgrænse?
Der er ingen aldersgrænse eller begrænsning for showet. Du skal dog være aktiv og villig til at arbejde hårdt med din krop fysisk.

Når du er godkendt betaler du 800 kr per måned, og du kan få adgang til alle klasser.

  • Tilmelding med eller uden partner
  • Tag indendørs dansesko på i dansesalen
  • Kl. 20-22.00 om tirsdagen med start d. 5. februar på Showagent Studios
  • Undervisningssprog er engelsk, men vi oversætter gerne til dansk hvis det ønskes
  • Kun 6 pladser til førere og 6 pladser til følgere – først til mølle, så skynd dig at få din plads på holdet!

Time

Tirsdag
20:00 - 22:00

More info

Tid
Tirsdage kl. 20-22
Adresse
Studio 3 + 1, ShowAgent Studios, Bogholder alle 40
Undervisere
Juanma & Caroline
Pris
800 kr pr. måned