Bachata techniques & hardcore (Letøvet/Øvet)

Gå ud over basis og lær nogle mere øvede teknikker!

Dette er et letøvet/øvet hold, der passer til dansere, der har taget Bachata undervisning i mindst 6 måneder. På dette hold gennemgår vi hver gang en specifik teknik som vi bruger i Bachata, og du lærer at implementere teknikken ikke bare i en enkelt bevægelse, men i hele din dans Det kan fx. være drejeteknik, teknik til body rolls, head movement, footwork, connection, musikalitet, og styling.

Alle deltagere på Bachata Techniques holdet anbefales varmt også at deltage i Fundamentals holdet lige inden, kl. 18-19.30. Dette vil sikre din udvikling som danser; basis er den vigtigste del af din dans, og du skal fortsætte med at træne dine grundtrin og bevægelser! De kan købes som pakke under pakkeløsninger.

Med os får du renere, bedre teknik med blødt føring og følgning og en anatomisk korrekt teknik. Vi arbejder med principper for body leading og biomechanics for at sørge for, at du ikke kun lærer nye bevægelser, men at kvaliteten af ​​din dans forbedres. Alle aldre og baggrunde er velkomne.

  • Tilmelding med eller uden partner
  • Tag indendørs sko på, som du har det godt i (ingen gummi såle). Vi anbefaler dansesko med ruskinds sål.
  • Kl. 19.45-21.15 på om tirsdagen med fra september-november på Valby Kulturhus
  • Undervisningssprog er engelsk, men vi oversætter gerne til dansk hvis det ønskes

Tid

Tirsdag
19:45 - 21:15

Mere info

Adresse
Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby
Undervisere
Juanma & Caroline
Niveau
Letøvet/øvet
Pris
350 kr/måneden