Bachata Ladies Hold

Er du klar til det næste skridt?

På dette hold arbejder vi med en lukket gruppe, så en audition er nødvendig for at deltage og det vil ikke være muligt at hoppe med efter sæsonen er startet. Audition foregår den første gang i sæsonen, 7. september 2019. Auditionen vil være baseret på dit nuværende niveau. Der skal være minimum 8 deltagere for at holdet bliver oprettet, og du forpligter dig ved godkendelse til at betale for og deltage i 2 sæsoner (6 måneder) med træning og efterfølgende 6 måneder med shows.

Ved at deltage i Performance Teamet forpligter du dig til at arbejde hårdt, gøre dit bedste og komme til alle Performance Team træninger. Hvis du allerede nu ved, at du ikke kan komme til én eller flere træninger, så skriv til os så vi kan se om vi kan finde en løsning. Du bliver en del af de officielle Sensual Teams, oprettet af Korke & Judith og får eksklusiv adgang til at optræde ved festivals. Koreografien er lavet af Nahir selv. Til festivals hvor Nahir er tilstede, får holdet desuden en times coaching med Nahir!

Datoer
Træningsdatoer:
Lørdage kl. 10-12
September: 7. & 14.
Oktober: 5. & 26.
November: 9. & 30.

Bekræftede performance datoer:
Lørdag 30. november (Zonen for dans & bevægelse sæsonafslutning)
Flere datoer kommer efter marts 2020.

Når du er godkendt betaler du 1.500 kr for første sæson. Sæson 2 betales ved sæsonstart (i januar – også 1.500). Der kan forekomme ekstra træninger og påregn kostumeudgifter på ca. €92 (dette var prisen på kostumerne sidste år, prisen bliver opdateret så snart vi får mere info fra Sensual Teams). Til shows i udlandet skal der også påregnes rejsudgifter osv. men dette diskuterer vi på holdet tættere på 2020.

  • Tag indendørs dansesko (hæle) på i dansesalen
  • Undervisningssprog er engelsk, men vi oversætter gerne til dansk hvis det ønskes
  • Først gang er en audition – du er først garanteret plads når du består audition

Event Details